Een uitgebreid aanbod aan vintage kledij

Heb je een voorliefde voor kleding met een ziel? Hou je van unieke stuks met de look en feel uit de vervlogen jaren? Aarzel dan niet en loop even langs bij In’t Spinnewiel, dé brei- en haakwolwinkel gespecialiseerd in de verkoop van vintage kledij in Itegem!

Keuze uit verschillende soorten vintage jurken

In’t Spinnewiel kan je als liefhebber van vintage kleding je hart ophalen. Verschillende soorten jurken liggen er op jou te wachten!
In’t Spinnewiel heeft werkelijk voor elke vrouw een droomjurk in het assortiment:

  • Van simpele snit tot open rug.
  • Gemaakt uit katoen, alsook uit synthetische stoffen zoals polyester.
  • Te verkrijgen maten: S, M, L, XL, XXL, XXXL.
  • Diverse kleuren, modellen en motieven.

Fleur bovendien jouw jurk op met sjaaltjes, armbanden en andere juwelen, meteen verkrijgbaar in de winkel en volledig afgestemd op jouw stijl. Met een beperkt aanbod kan je In’t Spinnewiel ook vinden op diverse meetings.

Retouches en vintage decoratiemateriaal

Past de jurk van je dromen niet perfect? Moet het stof ingekort worden? In’t Spinnewiel voert zonder probleem in haar eigen atelier de nodige retouches uit zodat de jurk binnen de kortste keren op jouw lijf geschreven is. Bovendien heb je ook de keuze om je jurk meer volume te geven door een petticoat-onderrok te dragen!

Buiten het uitgebreide aanbod aan jurken, kan je bij In’t Spinnewiel ook terecht voor vintage decoratiemateriaal. Regelmatig vernieuwt Peggy het assortiment. Laat je betoveren door de charmante handspiegeltjes, viltjes, koffiedozen en zo veel meer! Ben je ook geïnteresseerd in hoodies of schaatsjurken? Kijk dan gerust verder op de website!