Straal met jouw unieke handgemaakte schaatsjurken

Hou je van schaatsen en zoek je een unieke outfit om te schitteren op het ijs? Contacteer dan snel In’t Spinnewiel, hét adresje voor handgemaakte schaatsjurken in Itegem. Elk stuk is op maat gemaakt en past jou perfect. Zie er steeds schitterend uit met een prachtig ontwerp van de hand van Peggy.

Op maat gemaakte schaatsjurken voor kinderen en volwassenen

In’t Spinnewiel is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van unieke schaatskledij op maat. Elke schaatsjurk wordt handgemaakt voor een nog mooier resultaat:

  • Elke jurk wordt op maat gemaakt.
  • In’t Spinnewiel zorgt steeds voor unieke stuks aangezien er nooit twee keer dezelfde schaatsjurk gemaakt wordt.
  • De schaatsjurken worden gemaakt uit lycrastof.
  • Zowel jongens als meisjes, dames als heren kunnen bij In’t Spinnewiel terecht voor prachtige schaatskledij.
  • Elke schaatsjurk kan naar jouw smaak gepersonaliseerd worden met handgemaakte decoratie, denk maar aan lintjes, palletten en parels.
  • De kleding wordt ontwerpen voor kindjes vanaf drie jaar tot volwassen personen.

Maten nemen en een proefstuk maken

In’t Spinnewiel gaat steeds professioneel te werk om voor jou de perfecte schaatsjurk te creëren. Er wordt steeds dezelfde werkwijze gehanteerd voor een gegarandeerd topresultaat. Eerst en vooral worden jouw maten genomen zodat de jurk prima rond jouw lichaam past. Nadien maakt Peggy een ontwerp aan de hand van een tekening. Wanneer jij je goedkeuring geeft, wordt er een proefstuk gemaakt. Hieraan kan nog gesleuteld worden, geheel naar jouw wens. Uiteindelijk zal jouw unieke en definitieve jurk gemaakt worden zodat jij kan stralen op het ijs.

In’t Spinnewiel is een brei- en haakwolwinkel waar je ook terecht kan voor hoodies, bomberjacks en vintage kledij. Ben je benieuwd? Kijk dan zeker verder op de website.