Brei je eigen sjaal of trui met de prachtige brei- en haakwol

Haken en breien is weer helemaal hip! Heb jij de smaak ook te pakken? Hou je ervan om je eigen kleding te maken? Koop dan snel de mooiste brei- en haakwol van Itegem bij In’t Spinnewiel. In de winkel is er steeds een ruim assortiment aan kleuren aanwezig zodat je zeker vindt wat je zoekt!

Van breiwol tot haaknaalden

Natuurlijk kan je enkel met brei- en haakwol geen sjaal maken. Daarvoor heb je nog meer benodigdheden nodig. Maar ook daar helpt brei- en haakwolwinkel In’t Spinnewiel je uit de nood. Kom snel even langs voor het hele aanbod te bekijken:

  • Verschillende soorten en kleuren brei- en haakwol, zoals stokkenwol en katoen, steeds van topkwaliteit.
  • Breinaalden.
  • Haaknaalden.
  • Patronen.
  • Brei- en haakboeken.

In’t Spinnewiel verkoopt het merk Annell en Lana Grossa.

Zowel voor beginners als voor gevorderden

Niets zo leuk dan je eigen creatie te maken en nadien met trots te dragen. Twijfel je om aan de slag te gaan en die sokken, sjaal of trui zelf te breien? Of ben je al enorm vaardig en zoek je specifieke raad? Iedereen, van beginner tot gevorderde breier, is welkom bij In’t Spinnewiel. Door haar jarenlange ervaring, staat Peggy jou met veel passie bij. Je krijgt advies, antwoorden op al je vragen en professionele raad.

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde hoodies of vintage kledij? Ook dat vind je bij In’t Spinnewiel. Ga snel langs in het charmant winkeltje in Itegem om alle kleding te bekijken!